Samen op het juiste pad!

Klinkers én kasseien!

Voor een bedrijf moet de oprit eerder een praktische kant hebben terwijl het bij uw thuis net decoratief (en onderhoudsvriendelijk) moet zijn. Ook een mooie sierbestrating of leuke wandelpaden zorgen voor een continuïteit en vloeiendheid in uw tuin en rond uw woning. Droomtuinen realiseert allerhande klinkerwerken.

Zowel kleine als grote klinkerwerken zijn welkom bij Droomtuinen in Lokeren. Niet alleen voor plaatsing, maar ook voor het onderhoud en renovaties staat Antoon Lombaert met zijn team klaar. Alle klinkerwerken kunnen mooi afgewerkt worden met borduren. Andere ideeën zijn uiteraard ook welkom.

Kasseien

Een alternatief voor klinkers zijn kasseien. Deze genieten zowel van een hoge levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. Niet te onderschatten als u over een ruime oprit of vele paden beschikt.

Als u met andere vragen zit over het budget, materialen of ontwerpen, dan helpt Droomtuinen u graag verder. Samen wordt het juiste pad bewandeld om uw droomtuin te realiseren. Neem contact op voor een offerte of een vrijblijvende afspraak.