Robuust, maar functioneel!

Inbouwen van LED, bbq of watervallen!

Naast een traditionele tuinafsluiting met hout of kunststof, kunnen ook steenkorven als erfafscheiding dienen. Toch worden ze meer als sfeerelement in een tuin geplaatst. Door de mogelijkheid om LED-verlichting of watervallen in te bouwen, zijn de functionaliteiten immers breed en geeft het uw tuin een toegevoegde waarde.

Steenkorven van Droomtuinen in Lokeren kunnen een leuk alternatief bieden voor een traditionele haag of omheining. Wanneer uw woning en tuin net een iets strakkere uitstraling biedt, zijn moderne en decoratieve schanskorven een andere mogelijkheid.

Horti Cult

Om kwalitatieve steenkorven op maat te plaatsen, heeft Droomtuinen een partnership met Horti Cult. Deze steenkorven - of steenwallen - worden gevuld met stenen of keien en kunnen dienen als wand of kolom. Daarbij kan eenvoudig een accessoire worden ingeplaatst zoals led-verlichting, een barbecue, waterval of brievenbus.

Tuinbedrijf Droomtuinen in Lokeren beschikt over een hemelsbreed aanbod van steenkorven. Door de samenwerking met Horti Cult krijgt u prijs-kwaliteit een prachtige steenkorf die meteen een heel ander inzicht biedt aan uw tuin. Bel voor een vrijblijvende offerte en gratis advies.