Van hagen tot waterpartijen!

Droomtuinen voert uw tuinplan uit!

Net zoals dakisolatie of goede funderingswerken is de aanleg en sfeer van uw tuin cruciaal. Precisie en vakwerk moeten hand in hand gaan, twee elementen waar Droomtuinen in Lokeren voor staat.Van hagen tot waterpartijen, u kunt er voor de volledige tuinaanleg terecht.

Voor alle duidelijkheid: Droomtuinen tekent zelf geen tuinplannen, maar voert ze tot in detail uit. Uiteraard wordt geteerd op de jarenlange ervaring en worden praktische tips gegeven die uw tuin nog beter en mooier maken. Naast de aanleg kan er opvolgend ook in het onderhoud worden voorzien.

Esthetisch én praktisch

Samen met de tuinplannen proberen we uw eigenheid over te brengen op de tuin. Er wordt gekeken welke basiselementen werken met de omgeving en of die hun nut hebben. Naast een aangenaam kijkstuk moet elk tuingedeelte vloeiend in elkaar overlopen en één geheel vormen.

Voor zowel het esthetische als het praktische gedeelte van uw tuin is Droomtuinen uw professionele tuinpartner. Pols naar ideeën, leg een plan voor en samen wordt uw tuin tot in de puntjes gerealiseerd.

Vraag naar een vrijblijvende offerte en u ligt sneller dan u denkt te genieten.