Van houten tot kunststoffen afsluitingen!

Meer privacy én geluidswerend!

Naast een decoratieve functie hebben (gedeeltelijke) tuinafsluitingen tal van andere toepassingen. U krijgt niet alleeneen groter gevoel van privacy, maar de afsluitingen hebben ook een geluidswerende werking. Wanneer u samen met Droomtuinen voor het juiste materiaal kiest, geeft u een extra dimensie aan uw woning.

Of uw voorkeur uitgaat naar een moderne of landelijke tuinafsluiting: Droomtuinen plaatst een omheining die complementair is met uw tuin en binnen uw budget past. Door de zeer diverse mogelijkheden qua materiaalkeuze is een afsluiting altijd een goede investering.

  • Houten afsluitingen
  • Betonnen afsluitingen
  • Draadafsluitingen
  • Kunststof

Wie meer houdt van een landelijke uitstraling kiest best voor een natuurlijk en warm product als hout. Bij Droomtuinen is het verkrijgbaar in tal van uitvoeringen: hardhouten afsluiting, bamboe, geïmpregneerd hout, kastanje afsluiting, …

Wanneer u uw volledige tuin of een gedeelte ervan wilt voorzien van tuinafsluitingen, is de raadpleging van Droomtuinen in Lokeren een uitstekende optie. U krijgt vrijblijvend advies waarbij na de keuze voor het materiaaleen bijhorende offerte wordt voorgelegd. Na uw goedkeuring wordt er overgegaan tot een gedetailleerde plaatsing.