Voortdurend nazicht voor een blijvend tuinsucces!

Elk seizoen genieten in uw tuin!

Wie over een tuin beschikt, weet dat er altijd werk ligt te wachten. De sleutel voor een blijvend succes is dat u uw tuin constant de nodige aandacht biedt. Geef die verantwoordelijkheid uit handen aan Droomtuinen in Lokeren en u kan het hele jaar zorgeloos genieten van een prachtige tuin.

Een goede tuinman zit nooit stil. Naast het traditionele onderhoud zijn er elk seizoen typische tuinwerken. Wanneer u contact opneemt met Droomtuinen wordt bekeken welk onderhoud het best past bij uw wensen. Daarbij probeert de tuinfirma uit Lokeren dit op een biologische manier te realiseren, mét respect voor het milieu.

Eénmalig tot wekelijks

Zo kan u opteren voor een wekelijks, maandelijk of éénjaarlijks tuinonderhoud. Ongeacht de frequentie van onderhoud kan u met Droomtuinen vertrouwen op een piekfijne tuin die frisheid en dynamiek uitstraalt. Er kan ook op een preventieve manier in onderhoud worden voorzien om ziektes in uw gazon of van uw beplanting te vermijden.

Kriebelen uw groene vingers en steekt u zelf liever de handen uit de mouwen? Geen enkel probleem. De tuinfirma uit Lokeren zet éénmalig uw tuin helemaal op punt, nadien is het aan u.

Neem contact op, geef uw wensen door en binnen de kortste keren bent u niet meer weg te slaan uit uw tuin.